joi, 19 iunie 2014

Victor Ponta, daca taceai, filosof ramaneai!



Victor Ponta se amesteca nechemat si neavenit in scandalul legat de fratele presedintelui, Mircea Basescu.

Nici mai mult, nici mai putin, Victor Ponta cere demisia presedintelui Traian Basescu, afirmand ca „orice presedinte european ar demisiona”!

In primul rand, premierul Romaniei nu are dreptul si caderea sa se amestece intr-o ancheta a procurorilor, anticipand vreo vinovatie a fratelui presedintelui,  Mircea Basescu. Doar procurorii au acces la toate probele aflate la dosar, nu doar la inregistrari, posibil contrafacute, publicate de televiziunea mogulului Voiculescu.

In al doilea rand, nu Victor Ponta ne poate da lectii de corectitudine, un plagiator dovedit de Universitatea din Bucuresti, iar din biroul sau, cum scriu judecatorii in justificarea prelungirii mandatului  de arestare a lui Duicu, se facea trafic de influenta, in prezenta sa. Iar conform propriei declaratii, „nu ma dezic de Duicu, Prioteasa si toti ceilalti”.

In a treilea rand, e clar mana si manopera lui Voiculescu. Modul de instrumentare si manipulare este identic cu alte cazuri, de exemplu  cazul vanzarii de armament de catre Mircea Basescu. Doar ca de data asta a fost mai bine regizat, manevrat, manipulat, cu logistica performanta  de ascultare si filmare, pe care familia Bercea Mondial nu o avea si nici priceperea de a o manevra.

Scopul echipei Ponta-Voiculescu este sa scape de Basescu cat mai repede, pentru a incaleca procuratura, justitia, institutiile care inca isi fac datoria, pentru a scapa pe Voiculescu si pe proprii baroni penali din PSD de urmarile si sanctiunile dictate de justitie imptriva lor.

Termenele de pronuntare finala, in diverse dosare ale lui Voiculescu si ale unor baroni PSD, se apropie inevitabil, amenintator, si scandalul pus la cale de echipa Ponta-Voiculescu este initiat pentru a-i salva de inchisoare pe Voiculescu si baroni.
Pana la urma, DNA si judecatorii sunt cei indreptatiti sa faca lumina in acest caz si altele de acest gen.

Amestecul lui Victor Ponta in cursul derularii unei anchete penale, nici macar primul de acest gen, este profund ilegal, imoral si gretos, venind de la premierul Romaniei, un amestec grosolan in treburile justitiei independente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu