sâmbătă, 7 septembrie 2013

Posibili asasini ai lui Ionut





Sa nu ne amagim singuri. Cainii nu au discernamant, traiesc instinctual, in lupta pentru supravietuire.
Adevaratii asasini ai lui Ionut trebuie cautati in alta parte.
Iata ce spune Constitutia, mama legilor care controleaza o societate:
ARTICOLUL 22

(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

Garantate de cine? Ca doar nu de extraterestrii, sau de Dumnezeu. Ca pana la Dumnezeu te mananca cainii.

Garantate de statul roman, respectiv de autoritatile alese de cetateni sa le protejeze integritate fizica si psihica. Si pentru care primesc si salarii consistente. Basca ce mai si fura. 

Dupa ce ca ne furati, ne lasati si prada cainilor?

Iata lista posibililor asasini, care prin neglijenta in serviciu, abuz in functie, au condus la  uciderea lui Ionut. Sa speram ca, macar de data aceasta, Procuratura isi va face datoria cu prioritate si cu celeritate, lamurind acest caz. 

Sorin Oprescu, primarul Capitalei

Este primul inalt functionar public insarcinat cu protectia cetatenilor fata de pericolul cainilor vagabonzi. Si tragedia de saptamana aceasta nu este prima. Sunt sase morti si 16.000 de cetateni afectati de muscaturile cainilor vagabonzi pe an, doar in Bucuresti.
Primarul Oprescu n-a fost in stare sa ia masurile care se impun, acuzand confuzii legislative. 

Minte. Alti primari de municipii din tara au reusit, in acelasi context legislativ confuz. Legea din 2002, care intarea OUG 155/2001 n-a fost abrogata de nicio alta lege, este, asadar, in vigoare. Putea sa o aplice, nu sa cheltuiasca milioane de euro pe paleative care s-au dovedit fara eficienta.

Numitul Oprescu Sorin se incadreaza in art.249 Cod penal, ”Încălcarea din culpă, de către un funcționar public, a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă s-a cauzat o vătămare importantă intereselor legale ale unei persoane, se pedepseste cu  2 pana la 10 ani de închisoare pentru neglijență în serviciu cu consecințe deosebit de grave.”

Sorin Oprescu face si greseala sa nu demisioneze, astfel incat ancheta penala si judecarea sa se va produce sub ochii camerelor TV si a opiniei publice, in loc sa se produca intr-un cvasi anonimat adus de uitare. Nu intelege ca este vinovat si ca iesirea onorabila ar fi demisia imediata. Daca va intelege candva, va fi prea tarziu.
Abureala cu referendumul si lipsa cadrului legislativ nu poate escamota posibila vina lui Sorin Oprescu: crima!

Victor Ponta si Crin Antonescu

Sunt copresedintii USL, care detine puterea si gestioneaza problemele Romaniei de un an si jumatate.

Nu exista responsabilitate mai mare pentru cei doi, alta decat prevederea din art 22 al Constitutiei: asigurarea integritatii fizice si psihice a cetatenilor.

S-au achitat cei doi, cu prioritate, de aceasta misiune?

Nici gand. S-a vazut si se vede in fiecare zi. Daca nici de cainii vagabonzi nu ne pot apara, cum sa le ceri dezvoltare economica, joburi, autostrazi si alte chestiuni mult mai importante, cand ei n-au fost in stare sa rezolva problema mai mica, a cainilor vagabonzi.

Victor Ponta, ca sef al guvernului, a stiut sa propuna o lege care face din Rosia Montana proiect de utilitate publica, de interes national deosebit, iar apararea cetatenilor de cainii vagabonzi nu este de interes national deosebit. 

A stiut sa reglementeze functionarea cluburilor de poker prin OUG, nu si eutanasierea cainilor vagabonzi, ca sa nu faca ce zicea Basescu. Toate victimele sau incidentele provocate de maidanezi sunt de acum incolo in sarcina lui Victor Ponta, inclusiv acuzatia de crima, pentru eventuale victime ale maidanezilor.

Ca sefi ai USL, cei doi ar fi avut posibilitatea sa impuna trecerea prin Parlament, cu celeritate, a legii privind cainii vagabonzi. N-au facut-o, inactiunea lor a dus la moartea lui Ionut asa incat poate fi calificata intr-un singur fel: posibila crima!

Il avertizam pe Victor Ponta ca daca, la un viitor cutremur, vor fi scoli care se vor prabusi si vor cauza victime printre copii, este direct responsabil ca nu ia toate masurile care se impun pentru protejarea integritatii fizice si psihice a cetatenilor, PRINCIPALA sa obligatie. Nu a doua, a treia sau a „n”-a. Nu, PRIMA sa obligatie.

Parlamentari care au atacat la CCR Legea care permitea eutanasierea 

Toti parlamentarii care au atacat la CCR legea cainilor fara stapan, ce permitea eutanasierea acestora, in frunte cu Victor Ponta, pentru ca au actionat din motive electoraliste si populiste, neglijand prima sarcina a Parlamentului: asigurarea integritatii fizice si psihice a cetatenilor.

Prin actiunea lor, acesti parlamentari ai USL au facut posibila uciderea lui Ionut, asa incat poate fi calificata intr-un singur fel: posibila crima!

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor 

Ar fi avut posibilitatea sa aduca pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor legea privind cainii vagabonzi, propunand si convingand Biroul Permanent al Camerei de importanta acestei legi care contribuie la asigurarea integritatii fizice si psihice a cetatenilor. N-a facut-o, poate fi acuzat de o posibila  crima.

Claudia Secareanu si membri asociatiei Caleidoscop

ONG-ul care a promis ca are grija de cainii care l-au omorat pe Ionut, si care, probabil, sifoneaza bani grei alaturi de alte ONG-uri de acelasi profil, sunt deja in ancheta penala.
Au promis, ba ai si semnat, ca vor avea grija de cativa caini vagabonzi. N-au facut-o, consecinta fiind curmarea vietii lui Ionut. Fapta lor poate fi calificata intr-un singur fel: posibila  crima!

Poate ca moartea lui Ionut, pierderea sa ireversibila, nu va fi in zadar. Va constitui momentul trezirii constiintei romanilor, a faptului ca nu trebuie sa-i lasam pe cei care ne conduc sa faca ce vor cu vietile si banii nostri.

Ca ne furati, e o problema, dar ne si asasinati, prin neglijenta si neachitarea de sarcinile de serviciu?

Un comentariu:

  1. CORECT d-le Vlaston! Sa vedem daca oficiali vor intelege si proceda in consecinta. Prima care ar trebuie sa se autosesizeze e procuratura. Pentru ca e clar negiljenta in serviciu cu consecinte grave. Politicienii vad ca o dau pe dupa cires dar nu ma mir.Nu si-au asumat nicio data responsabilitati.

    RăspundețiȘtergere